Kreativt Centrum

Kreativt Centrum är en mötesplats för pedagoger i förskolan i Norrköpings kommun. Vi erbjuder workshops, föreläsningar och nätverk -kreativ kompetensutveckling i en inspirerande miljö. Vi är lokaliserade i Svanens förskola, Vrinnevigatan 24 i Norrköping. Vår blogg underlättar vår kommunikation, här kan du hitta information och lite dokumentation kring verksamhetens innehåll.

Kontakta oss på: kreativtcentrum@norrkoping.se

måndag 30 maj 2016

Höstens program på Kreativt Centrum

    Nu är det dags att titta på och anmäla intresse för vårt utbud i höst. Anmälan görs via förskolecheferna och utbudet är tillgängligt för förskolorna i Norrköpings kommun.

Program höst 2016

Ansökningsblanketten har förskolecheferna tillgång till. Vi vill ha er ansökan senast den 10/6 för att kunna fördela platserna och meddela er det senast den 23/6. Välkomna med er ansökan. 

Några förändringar:

Ljusbordsworkshopen är tillfälligt borttagen ur programmet för att genomgå en uppdatering av bl a material, då den innehåller en del frågetecken vad gäller plaster.

Biblioteksworkshopen håller vi bara på beställning, för nu har många förskolor som vill satsa på bibliotek haft representanter som gått den.

En ny workshop blir till i form av en uppföljare i lera. Lera II kallar vi den och den bygger på att du har gått den första workshopen och fått till dig grundläggande kunskaper om förhållningssätt, material och redskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar