Kreativt Centrum

Kreativt Centrum är en mötesplats för pedagoger i förskolan i Norrköpings kommun. Vi erbjuder workshops, föreläsningar och nätverk -kreativ kompetensutveckling i en inspirerande miljö. Vi är lokaliserade i Svanens förskola, Vrinnevigatan 24 i Norrköping. Vår blogg underlättar vår kommunikation, här kan du hitta information och lite dokumentation kring verksamhetens innehåll.

Kontakta oss på: kreativtcentrum@norrkoping.se

onsdag 23 november 2016

Vårens program


 Mitt i mörkaste november är faktiskt vårprogrammet för Kreativt Centrum klart att börja frottera sig med. Som vanligt är programmet öppet för Norrköpings kommuns förskolepedagoger. Särskild anmälningsblankett finns hos förskolecheferna och det är dessa som också skickar in enhetens samlade önskemål. Senast den 9/12 vill vi ha enheternas önskemål om platser.

Ett par nyheter finns, t ex föreläsningen "Projektinriktat arbete i praktiken..." är nu riktad mot arbetet med de yngsta förskolebarnen 1-3 år och hålls av Mia Råman. 
"Titta NÄRA i naturen" är en ny workshop som vi tillbringar utomhus.
Ljusbord är en nygammal favorit, här har vi uppdaterat materialet och ändrat innehållet i workshopen  - men den handlar fortfarande om att få inspiration kring arbetet.

Vårens program

Vi ses i vår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar